Autopesu

Autopesula J.Pajusen autopesuun sisältyvät käsin tehdyt liuotin-, paine- ja sienipesu sekä mattojen pesu. Autopesu viimeistellään kuivaamalla oven välit ja ikkunat.

Auton vahaus

Auton vahaus sisältää perus autopesun ja vanteiden puhdistuksen. Kestovahaamme auton maalipinnan, vanteet sekä oven välit, ja käsittelemme auton ulkoiset muoviosat silikonittomilla aineilla.

Auton kiillotus ja vahaus

Auton kiillotuksessa ja vahauksessa suoritamme autopesun, vanteiden puhdistuksen, auton ulkoisten muoviosien käsittelyn silikonittomilla aineilla, kestovahauksen ja auton maalipinnan koneellisen kiillotuksen tai naarmujen poiston.

Kattava täysfixi

Tarvittaessa auton kiillotus, vahaus tai muut toimenpiteet hoituvat täysfixissä!

Halutessasi toteutamme kokonaisvaltaiset palvelut täysfixinä, jolloin hoidamme autoosi kaiken tarvittavan. Täysfixin sisältö riippuu täysin autosi kunnosta ja fixaustarpeesta.

Palvelun sisältö ja hinta räätälöidään asiakaskohtaisesti. Voit pyytää tarkemman hinta-arvion oman autosi osalta tuomalla sen vaikkapa meille näytille.

Jätä auton kiillotus ammattilaiselle – ota yhteyttä meihin!

INNOKEM keraaminen pinnoite

INNOKEMin korkealaatuisella suomalaisella keraamisella pinnoitteella saadaan aikaan kestävä pinnoite juuri Suomen oloihin. Tämä pinnoite tarjoaa tiiviin suojakalvon ja naarmuuntumisen suojan myös perinteisiin panssaripinnoitteisiin kuten Diamond Brite ja Lacroe.

Tämä palvelu edellyttää auton maalipinnan moitteetonta kuntoa. Suosittelemme tarkistuttamaan maalipinnan meillä ennen asennusta. INNOKEM keraamiseen pinnoitukseen kannattaa varata aikaa niin että auto voi yöpyä meillä, näin varmistamme parhaan mahdollisen laadun.

Diamond Brite -käsittely

Diamond Brite forever -käsittely mahdollistaa autosi pitämisen uudenveroisena ja puhtaana. Käsittely on täydellinen auton suojausjärjestelmä. Diamond Bride -suojattu auto on helppo ja nopea puhdistaa niin sisältä kuin ulkoa.

Diamond Briten patentoimat tuotteet ovat huolellisesti suunniteltu antamaan autosi maalipinnaille kovan ja korkeakiiltoisen pinnoitteen, joka suojaa autoasi ympäristösaasteiden vaikutuksilta. Diamond Brite Fabric Protection -tekstiilinsuojausmenetelmassä jokainen kuitu on suojattu, mikä estää verhoilua ja kangasmattoja tahriintumasta. Aine antaa nesteitä hylkivän pinnan ja näin tahrat on helppo pyyhkiä tai imeyttää pois. Tuotteilla annetaan kuuden vuoden takuun käsitellyille maalipinnoille ja tekstiileille.

Diamond Brite sopii myös korkealaatuisen nahan hoitoon. Nahanhoito ei ole osa takuujärjestelmää, mutta on osa korkealaatuista tuotesarjaa. Aine ehkäisee nahan vanhentumista ja pitää sen pehmeänä ja joustavana säännöllisesti käytettynä.

Lacroe-pinnoite

Lacroe-suojausmenetelmä kehitettiin Skandinaviassa auton maalipinnalle, jotta se kestäisi äärimmäisissä olosuhteissa ja lämpötiloissa. Pinnoite säästää autoasi ympäristösaasteiden vaikutuksilta ja maalipinta pysyy upeassa kunnossa. Lacroe-pinnoituksessa käsitellään myös autosi verhoilu. Pinnoite on vedenkestävä ja näin se hylkii roiskeita ja ne on helppo puhdistaa. Pinnoite estää myös eläinten karvojen tunkeutumista tekstiileihin.

Annamme Lacroe-pinnoiteelle kolmen vuoden takuun niin sisä- kuin ulkopinnoille.