Autopesu

Autopesula J.Pajusen autopesuun sisältyvät käsin tehdyt liuotin-, paine- ja sienipesu sekä mattojen pesu. Autopesu viimeistellään kuivaamalla oven välit ja ikkunat.

Auton vahaus

Auton vahaus sisältää perus autopesun ja vanteiden puhdistuksen. Kestovahaamme auton maalipinnan, vanteet sekä oven välit, ja käsittelemme auton ulkoiset muoviosat silikonittomilla aineilla.

Auton kiillotus ja vahaus

Auton kiillotuksessa ja vahauksessa suoritamme autopesun, vanteiden puhdistuksen, auton ulkoisten muoviosien käsittelyn silikonittomilla aineilla, kestovahauksen ja auton maalipinnan koneellisen kiillotuksen tai naarmujen poiston.

Kattava täysfixi

Tarvittaessa auton kiillotus, vahaus tai muut toimenpiteet hoituvat täysfixissä!

Halutessasi toteutamme kokonaisvaltaiset palvelut täysfixinä, jolloin hoidamme autoosi kaiken tarvittavan. Täysfixin sisältö riippuu täysin autosi kunnosta ja fixaustarpeesta.

Palvelun sisältö ja hinta räätälöidään asiakaskohtaisesti. Voit pyytää tarkemman hinta-arvion oman autosi osalta tuomalla sen vaikkapa meille näytille.

Jätä auton kiillotus ammattilaiselle – ota yhteyttä meihin!

SystemX nanokeraamiset pinnoitteet

Ympäri maailman auton omistajat, harrastajat ja keräilijät valitsevat autonsa suojaksi laadukkaat ja pitkäkestoiset System X -keraamiset pinnoitteet.

Suojaa korroosiota vastaan
Pitkäkestoinen ja helppohoitoinen suoja
Soveltuu eri materiaaleille
Suojaa maalipintaa UV-säteilyltä

SystemX – Diamond SS

Markkinoiden kovin nanokeraaminen 9H-pinnoite.
Poikkeuksellinen SystemX Diamond tarjoaa suojaa jolla on aikaisemmin saavuttamaton liukkaus ja kiilto, kestävyys sekä kemiallinen kestävyys. System X Diamond peittää auton nanokeraamisella pinnoitteella, joka parantaa ja korostaa värejä. Musta näyttää syvemmältä, punainen palaa kirkkaasti ja vailkoinen sekä hopea ovat lasimaisen kiiltäviä. Diamond kesto on parhaimmillaan jopa yli 60 kuukautta.

SystemX – Crystal

Crystal on nanokeraaminen pinnoite. Sen kestävyys on parhaimmillaan 18 kk. Ominaisuuksia ovat korkea kiilto, hydrofobisuus, kemikaalien kestävyys, UV-suoja, lämmönkestävyys ja anti-graffiti-pinta.

Nanokeraaminen pinnoite helpottaa auton pesua, parantaa maalipinnan kiiltoa ja antaa pinnalle hyvän vettä hylkivän pinnan, pitäen sen puhtaana pidempään

SystemX – PRO

PRO on 9H nanokeraaminen pinnoite. Sen kestävyys on parhaimmillaan 36kk. PRO edustaa uuden sukupolven pinnoitteita, joka tarjoaa optimaalisen suojan sääolosuhteilta, korroosiolta ja kemikaaleja vastaan. Erinomainen tuimivuus kaikilla maalatuilla pinnoilla. Nanokeraaminen ns. ylimääräinen lakkapinta edesautaa sitä, että pinta pysyy kauemmin puhtaana, säilyttäen syvän kiiltonsa. Lika ei tartu pintaan helposti Hydrofobinen efekti hylkii vettä, vieden likaa mukanaan. Lisäksi Prossa on erinomainen 9H-naarmuuntumissuoja.