Auton sisäpesu

Auton sisäpesu -palveluumme kuuluu perusautopesu, auton siivous, tekstiiliosien märkä pesu ja kuivaus. Auton siivoukseen sisältyy auton imurointi, ikkunoiden pesu, pölyjen poisto ja muoviosien hoitoainekäsittely. Siistit sisätilat tekevät ajamisesta viihtyisää!
Lisämukavuutta ja helppohoitoisuutta voit lisätä sisätilojen suojakäsittelyllä.

Hajunpoisto

Suoritamme auton sisätiloihin erilaisia käsittelyjä, joilla pystymme poistamaan hajut tehokkaasti. Käsittelyillämme voimme poistaa autostasi mm. tupakan, eläinten, maalin ja polttoaineiden sekä öljyn hajun. Samalla tehokas hajunpoisto hävittää myös bakteerit pysyvästi, kuten homeen ja lemmikkien aiheuttamien allergisten tekijöiden poiston. Ota yhteyttä ja kysy mieltä askarruttavista asioista, palvelemme yksilöllisesti!

Auton siivous

Auton siivous on kaiken kattava perussiivous ammattitaidolla. Tämä sisältää auton ulkopesun, imuroinnin, ikkunoiden pesun, pölynpoiston ja muoviosien hoitoainekäsittelyn. Niin ulkoa kuin sisältä siistissä autossa on mukava matkustaa!

Auton sisätilojen suojaus

Tarjoamme monipuolisia suojaus- ja hoitoratkaisuja autojen tekstiili- ja nahkaverhoiluille.

Nahkaverhoilun käsittely

Nahkaverhoilu vaatii hoitoa pysyäkseen pehmeänä ja joustavana. Käytössämme on huipputuotteet, joilla pystymme takaamaan autosi nahkapinnoille pitkäaikaisen suojan ja tyylikkään ulkonäön.